豊国神社 和装前撮りスペシャルプラン

I and my fiancee visited Jinja-kekkonshiki.com to take our wedding photos. I had no idea what to expect but I was looking forward to wearing traditional Japanese wedding clothing for the first time in my life. The photos look amazing! The staff was very professional and courteous. They even took many more photos than my fiancee and I expected ! Its hard to find such a good business that does so much more than whats expected of them. We recommend Jinja-kekkonshiki.com to everyone and we are very grateful to the staff for all their hard work and courtesy.

婚約者と結婚写真をとりに神社結婚式.COMさんを訪ねさせていただきました。何がどうなるのかさっぱりわかりませんでしたが、僕の人生で初めて日本の伝統的結婚衣装を着る事が出来るのを大変楽しみにしていました。撮って頂いた写真はどれも素晴らしく、スタッフさんは丁寧な仕事、プロの仕事をして下さいました。我々が予想していた以上の写真まで撮ってくださりました。顧客自身が思い描いている以上の仕事をしてくれる所を見つけるのはそう簡単ではありません。ですので、僕らはこの神社結婚式.COMさんを皆さんにお勧めしたいですし、スタッフの方々の懸命で丁寧なお仕事ぶりに大変感謝しています。
新郎より
この度は大変お世話になりました。私事情で、和装での結婚式が困難な状態である私どもにとって、せめて写真だけでも撮りたいという希望を大変満足のいく形で叶えてくれました。新郎の来日に合わせて撮影プランを組んでもらいましたが、天候によってはキャンセルになるかもしれないという状態でした。幸い、突然の雨に見舞われたものの、その雨すらきれいな背景として撮影してくれました。「あまり華美にしないでください」という私の変な注文にも関わらず、満足のいくヘアメイクをして下さいましたし、私の希望であった家族全員での撮影もして下さいました。神社結婚式.COMさんに決めるまで、東京・京都・大阪とさまざまな写真会社を検討しましたが、神社結婚式.COMさんにして良かったと思います。
新婦より